Lørdag d. 2. oktober 2021, kl. 16:00

Mød den kinesiske violinist Jinyu Ling og oplev et anderledes musikalsk univers. Den tidligere musikprofessor fra Kina begyndte at spille erhu, en traditionel to-strenget kinesisk violin, som 8-årig og kan i dag se tilbage på en lang karriere som professionel musiker og underviser. Siden 2007 har hun boet i Danmark, hvor hun er kendt for sine stemningsfulde koncerter - alene eller sammen med sin mand Lars Toftdahl Andersen på orgel/klaver.

Til koncerten i Ølby spiller den dansk-kinesiske duo klassisk kinesisk musik med variationer over populære folkemelodier fra fjern og nær.

Jinyu Ling voksede op under Kulturrevolutionen i Kina. Som ung blev hun døbt i en kinesisk husmenighed og har siden fortsat sit kirkelige engagement i Danmark.

Koncert i Ølby Kirke
Sted Ølby kirke, Ølbycenter 79, 4600 Køge