Søndag d. 19. juli 2020, kl. 15:00

De to talentfulde violinister, brødrene Villads og Valdemar Littauer Bendixen er blot 18 og 21 år gamle men allerede landskendte fra blandt andet TV2’s program Danmark har talent.

Søndag 19. juli kl. 15.00 kigger de forbi Højelse Kirke. Her vil de underholde med et blandet program af Bach, Vivaldi, Czardas, Schuberts Ave Maria, Leonard Cohens Halleluja, folkemusik og meget mere.

Villads er også kendt fra DR1's Vidunderbørn, og Valdemar har vundet guldmedalje i Berlingske Tidendes klassiske konkurrence.

Efter koncerten er menighedsrådet vært ved et køligt glas hvidvin, serveret ude eller inde alt efter vejret.

Koncerten er gratis, men der er begrænset antal pladser – derfor skal man tilmelde sig via dette link:

Sommerkoncert Valdemar og Villads Violin - tilmelding nødvendig
Valdemar og Villads Violin